1

Приземље

На приземљу пословно-тржног центра „Ренесанса" налази се седам локала: бутик „Modernna", „Теленор", Ресторан „Ренесанса 023", мењачница „Спин", бутик „Мега Плус" и „Копитарна". Поред атрактивне локације (строги центар града) и модерног дизајна ентеријера, приземље карактерише и велика проходност јер са своја два излаза повезује Пупинову улицу и улицу Краља Александра Првог Карађорђевића (корзо). Оно што овај простор чини још привлачнијим за посетиоце је и могућност дружења, забаве и кратког предаха у пријатном амбијенту кафића „Ренесанса 023".

Бутик Moderna

Бутик „Modernna" Вам нуди широк избор трикотаже, мајица, дуксева, тренерки, конфекцијске робе, веша и чарапа, јакни, капута и купаћих костима, како из женске, тако и из дечије колекције и колекције за мушкарце.

Поред повољних цена нудимо и продају робе на одложено плаћање, као и продају путем административне забране.

Посетите нас на приземљу и првом спрату зграде тржног центра „Ренесанса".

 

О нама

Захваљујући ексклузивној локацији пословних локала (у строгом центру града), њиховим мултифункционалним могућностима у погледу организације савременог пословања, доминантној фасади и модерном ентеријеру, "Ренесанса" представља прави избор како за кориснике пословног простора, тако и за људе који уживају у куповини и пријатном амбијенту.

Детаљније...

Будимо у контакту

Уколико имате нека питања везана за наше пословање или сте заинтересовани за закуп локала, стојимо Вам на располагању.

  • Адреса: Краља Александра
  • Телефон: 063/802-4690
  • Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Ви сте овде: Почетна ИСТРАЖИТЕ ПРИЗЕМЉЕ