1

Истражите

Поткатегорије

 • Приземље

  На приземљу пословно-тржног центра „Ренесанса" налази се седам локала: бутик „Modernna", „Теленор", Ресторан „Ренесанса 023", мењачница „Спин", бутик „Мега Плус" и „Копитарна". Поред атрактивне локације (строги центар града) и модерног дизајна ентеријера, приземље карактерише и велика проходност јер са своја два излаза повезује Пупинову улицу и улицу Краља Александра Првог Карађорђевића (корзо). Оно што овај простор чини још привлачнијим за посетиоце је и могућност дружења, забаве и кратког предаха у пријатном амбијенту кафића „Ренесанса 023".

 • I спрат

  Захваљујући великој посећености, локали на првом спрату представљају одличан избор за Ваш продајни простор. Поред бутика „Modernna" и ресторана „Ренесанса 023".

 • II спрат

  На другом спрату пословно-тржног центра „Ренесанса" налази се фризерски салон "Марвелоус", лекарска комора и студио "Ди Мано".

 • III спрат

  Удружење „ЗРЕПОК", канцеларија „РТВ Војводине" и канцеларија „Уније послодаваца" налазе се на трећем спрату, као и извршитељ Живан Миланов и три локала различитих димензија идеална за канцеларијски простор.

 • IV спрат

  Четврти спрат пословно-тржног центра „Ренесанса" је намењен за смештај пословних партнера у једном од два луксузна апартмана. Сви апартмани поседују поплочан кухињски део, под обложен паркетом, уређен тоалет са хидромасажном кадом за пун угођај наших гостију.

О нама

Захваљујући ексклузивној локацији пословних локала (у строгом центру града), њиховим мултифункционалним могућностима у погледу организације савременог пословања, доминантној фасади и модерном ентеријеру, "Ренесанса" представља прави избор како за кориснике пословног простора, тако и за људе који уживају у куповини и пријатном амбијенту.

Детаљније...

Будимо у контакту

Уколико имате нека питања везана за наше пословање или сте заинтересовани за закуп локала, стојимо Вам на располагању.

 • Адреса: Краља Александра
 • Телефон: 063/802-4690
 • Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Ви сте овде: Почетна ИСТРАЖИТЕ